Atpakaļ uz meklēšanas rezultātiem

PAVĀRA PALĪGS
(Sludinājums no NVA)

Pavāra palīgs veic izejvielu un produktu pirmapstrādi, gatavo starpproduktus, ēdienus un piedevas, ievērojot ēdienu gatavošanas tehnoloģiju, un pavāra norādījumus. Sagatavo iekārtas un aprīkojumu.

Gatavojam restorāna standarta ēdienus un dzērienus, gaidām kolēģi, kam ir interesanta jaunu ēdienu kvalitatīva gatavošana, sniedzot patiesu baudījumu viesiem. Esam atvērti jaunajiem studējošajiem speciālistiem, piedāvājot arī nepilnu slodzi no piektdienas līdz svētdienai.

Pavāra palīga pienākumi un uzdevumi:

Darbu izpilde virtuvē:

- veikt darba uzdevumus, ievērojot darba plānu;

- sagatavot tehnoloģiskās iekārtas, aprīkojumu, inventāru atbilstoši instrukcijām;

- uzturēt darba vietu un darba vidi atbilstoši higiēnas prasībām;

- ievērot tehnoloģisko karšu prasības un noteiktos tehnoloģiskos procesus ražošanas plūsmā;

- sadarboties ar pavāru un kolēģiem darba uzdevumu plānošanā un izpildē.

Izejvielu un produktu pirmapstrāde:

- pieņemt izejvielas un produktus no noliktavas un piegādātājiem;

- veikt izejvielu un produktu pirmapstrādes procesus;

- ievērot izejvielu un produktu uzglabāšanas režīmus un prasības pirmapstrādē;

- sagatavot izejvielas un produktus ražošanas procesam atbilstoši darba uzdevumam.

Ēdienu, piedevu, starpproduktu gatavošana:

- gatavot starpproduktus;

- gatavot ēdienus, piedevas un dzērienus;

- sekot ēdienu kvalitātes izmaiņām gatavošanas laikā;

- gatavot veselīgu uzturu;

- attīstīt Latvijas produktu gatavošanas tradīcijas;

- noformēt ēdienus;

- sagatavot ēdienus pasniegšanai.

Ēdienu, piedevu un starpproduktu uzglabāšana:

- pārbaudīt tehnoloģisko iekārtu un noliktavu atbilstību dažādu produktu uzglabāšanas prasībām;

- sagatavot ēdienus un starpproduktus uzglabāšanai un marķēt pēc noteiktām prasībām un rādītājiem;

- iepakot uzglabāšanai vakuumā un speciālajos iepakojumos starpproduktus un gatavos izstrādājumus;

- ievērot atbilstošus uzglabāšanas režīmus un termiņus;

- ievērot saderību un produkta uzglabāšanas principus un derīguma termiņus uzglabāšanas procesā;

- ievērot izejvielu, produktu, starpproduktu un gatavo ēdienu racionālus aprites nosacījumus.

Profesionālās darbības pamatprincipu ievērošana:

- iesaistīties uzņēmuma darbības attīstībā;

- pilnveidot profesionālai darbībai nepieciešamās zināšanas.

Darba piedāvājums publicēts:
03.01.2022.18
Pieteikšanās termiņš:
31.01.2022.
Uzņēmums:
SIA BORN
Atrašanās vieta:
LATVIJA, Daugavpils, Lielbornes muiža, Lielborne, Salienas pag., Augšdaugavas nov., Latvija
Darba laiks:
Pilna slodze
Atalgojuma līmenis:
550 – 650
Amata kategorija:
Tūrisms / Viesnīcas
Iesaki šo darba piedāvājumu citiem: https://www.irdarbs.lv/p/pl7b vai

Atpakaļ uz meklēšanas rezultātiem
Twitter
Facebook
Draugiem.lv